Romy Migo wint ZomerOndernemer in regio Utrecht, Stichtse Vecht, Nieuwegein en IJsselstein

Op woensdag 28 augustus zijn tijdens de feestelijke afsluiting op Nyenrode Business Universiteit de winnaars van ZomerOndernemer regio Utrecht, Stichtse Vecht, Nieuwegein en IJsselstein bekend geworden!

Dit jaar deden 22 jongeren met ondernemingsambitie vol enthousiasme mee. Door het volgen van een intensief en inspirerend programma, kunnen zij zichzelf nu vol overtuiging heuse ondernemers noemen. Door hun keiharde werk deze zomer, konden de zomerondernemers tijdens de afsluitingsbijeenkomst hun bedrijf presenteren op een ondernemersmarkt. Na de ondernemersmarkt spraken, wethouder van Dijk van gemeente Stichtse Vecht, Nyenrode en de Rabobank Utrecht de deelnemers toe, waarna de winnaar van Zomerondernemer Utrecht, Stichtse Vecht, Nieuwegein, IJsselstein bekend werd gemaakt.

Eerste prijs ging naar Romy Migo. Romy wil openheid creëren rondom psychische klachten onder jongeren doorbreken. Zij heeft een bijzonder bedrijfsidee waar zij middels verschillende websites en instagram-accounts jongeren, scholen en naasten informeert over het hebben of omgaan met psychische klachten. Daarnaast wil zij door haar ervaring in te zetten gastcolleges geven om leraren en leerlingen beter te informeren (18). De wildcard was voor het bedrijfsconcept ‘Minstrel storygames’ van creator Cathelijne Both (23). Zij is auteur en ontwerpt verhalen voor storygames, die anderen onder haar begeleiding vervolgens kunnen spelen. Romy staat op 9 oktober in de landelijke finale in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Cathelijne maakt met haar wildcard ook nog kans op een plekje in de landelijke finale.

One Comment

  1. Dirkjan Vis

    Wat een feest gisteren zeg. Natuurlijk alle felicitaties voor Romy, Cathelijne en Maaike (de dame die de administratieprijs in ontvangst mocht nemen) maar ik was persoonlijk ook verrast door het niveau van verschillende andere ondernemers! Echt een leuke groep!