Seminar Start Je Eigen Bedrijf!

100% GRATIS deelname!

Seminar: hoe start je een eigen bedrijf?

Dé kickstart voor je eigen onderneming! Leren hoe je:

Jouw doelgroep vindt ✅

Omgaat met belastingen en financiën ✅

Marketing en sales effectief toepast ✅

Kiest voor de juiste rechtsvorm ✅

Omgaat met risico's en verzekeringen ✅

Wat is het?

Deze seminar is dé sleutel tot jouw ondernemerssucces! Ben je klaar om de sprong te wagen en je eigen bedrijf te beginnen, of sta je nog aan het prille begin van je ondernemersreis? In deze kosteloze bijeenkomst ontrafelen we de mysteries van ondernemerschap en geven we je praktische inzichten die van belang zijn voor jouw toekomstige succes.

Professionele begeleiding

Tijdens de seminar krijg jij persoonlijke begeleiding en advies over onderwerpen die er écht toe doen! Denk hierbij aan belastingen, fiscale voordelen, verzekeringen, rechtsvormen, klantenwerving en het opstellen van een ijzersterk ondernemingsplan. Dit is jouw kans om de kennis te vergaren die je nodig hebt om de zakelijke wereld te betreden zonder verdwaald te raken in de wirwar van informatie die online te vinden is.

Alles wat je wil weten begint hier

We zullen uitgebreid ingaan op onderwerpen als het cruciale ondernemingsplan, het vinden van de perfecte handelsnaam, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het belang van algemene voorwaarden, het beheren van risico’s en verzekeringen, het registreren bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst, belastingen en administratie, fiscale voordelen en doelgerichte klantenwerving. Kortom, alles wat je nodig hebt om te schitteren als startende ondernemer!

Wat ga je doen?

 Interactief aan de slag

Wat maakt dit seminar uniek? Het is interactief en persoonlijk. Je krijgt de kans om al je prangende vragen te stellen aan experts en om te netwerken met andere beginnende ondernemers. Deze seminar vormt een onmisbare stap op weg naar een succesvolle onderneming. 

Na afloop van het seminar ga je naar huis met een schat aan tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Je weet precies waar je aan begint en welke stappen je moet zetten. Dit is jouw kans om jezelf voor te bereiden op de volgende spannende fase van je ondernemersreis.

 

Wie gaan je begeleiden?

Peter Filius

Ondernemerscoach
Maak kennis met Peter Filius - een visionaire ondernemersmentor en coach met een trackrecord van maar liefst 15 jaar in het begeleiden van startende ondernemers in diverse sectoren. Als de drijvende kracht achter netwerk ondernemen.nu, heeft hij talloze aspirant-ondernemers geholpen om hun dromen om te zetten in succesvolle bedrijven. Peter was de pionier en sturende kracht achter programma's als ZomerOndernemer en Pak je Kans, waar hij fungeerde als trainer en coördinator. Zijn passie en expertise liggen in de drie pijlers van ondernemerschap: marketing, sales en financiële haalbaarheid. Met Peter als je gids, ben je verzekerd van een meesterlijke begeleiding op je ondernemersreis. Hij heeft het in zich om je te inspireren, te laten groeien en de sleutel tot zakelijk succes te ontsluiten. Kies voor Peter Filius als je partner in ondernemen en geef je bedrijf de boost die het verdient!

Harry Bakker

Ondernemerscoach
Maak kennis met Harry Bakker, de doorgewinterde ondernemersmentor met maar liefst 15 jaar ervaring in het begeleiden van startende ondernemers. Harry heeft zijn sporen verdiend als persoonlijke coach via Bakker Training en Advies en als bevlogen trainer bij succesvolle programma's als Pak je Kans en ZomerOndernemer. Voorheen speelde Harry cruciale rollen als starterscoördinator bij de Rabobank en startersadviseur bij de Kamer van Koophandel. Zijn expertise ligt in het oplossen van moeilijke ondernemersvraagstukken, het helpen kiezen van de juiste rechtsvorm en het vereenvoudigen van complexe boekhoudkundige taken. Harry Bakker is dé schakel die je nodig hebt om jouw ondernemersdromen te verwezenlijken. Samen met Peter is Harry jouw ideale gids en geef je je onderneming de professionele begeleiding die het verdient.

Deelname is volledig gratis!

Wanneer gaat het seminar van start?

  • Dinsdag 21 november 2023
  • 19:30-21:30 uur
  • Rondweg 11S, Wezep