Terugkomdagen op een rij

Waar zijn de deelnemers allemaal geweest tijdens de terugkomdagen? We blikken terug op de eerste vijf bijeenkomsten van Pak je Kans 2018.

Terugkomdag 1 – 11 januari 2018
De eerste terugkomdag waren we te gast bij Tom Bremer van Toms Creek, een vispark met meerdere visvijvers midden in de natuur bij de Oostvaardersplassen. Tineke Stuifzand van 10 voor je Dag kwam ook langs om een workshop pitchen/presenteren te geven.

Terugkomdag 2 – 18 januari 2018
Tijdens de tweede bijeenkomst namen we een kijkje in Places to Work Almere. De deelnemers werkten aan het stappenplan voor hun bedrijf. Oud-deelnemer Simone van der Worp was ook van de partij en deelde haar ervaring als eigenaresse van Afvallen Almere.

Terugkomdag 3 – 25 januari 2018
Op de derde terugkomdag waren we welkom bij Rabobank Lelystad. Robert Bosch, accountmananger MKB, nam ons mee in de wereld van de Rabobank. Daarna volgde het intervisiegedeelte en gingen de deelnemers verder met het stappen- en verkoopplan.

Terugkomdag 4 – 1 februari 2018
De vierde bijeenkomst stond in het teken van persoonlijke coaching. Door middel van één op één gesprekken hielpen de coaches van het project de deelnemers verder op weg.

Terugkomdag 5 – 8 februari 2018
In ’t Voorhuys in Emmeloord werd de vijfde terugkomdag georganiseerd. Milou Booms, bedrijfsadviseur bij Qredits, verzorgde een presentatie. De deelnemers gingen verder met hun verkoopplan en tijdens het intervisiegedeelte werd de voortgang besproken.