Terugblik bijeenkomsten

In een eerder bericht blikten we terug op de eerste vijf terugkomdagen van Pak je Kans. Inmiddels zijn er weer een aantal bijeenkomsten geweest. We blikken terug op de laatste drie bijeenkomsten.

Terugkomdag 6 – 16 februari 2018
We bezochten de netwerkbijeenkomst Open Coffee in de Meerpaal in Dronten. Een mooi moment voor de deelnemers om nieuwe contacten op te doen en hun eigen visitekaartjes te verspreiden. Na het netwerken verzorgde Henk Manschot (eigenaar van reclamebureau Studio Tof) een presentatie over communicatie en zijn verhaal als ondernemer.

Na-traject bijeenkomst 1 – 15 maart 2018
Op 15 maart was de eerste bijeenkomst van het na-traject. We kwamen bijeen in het Van der Valk Hotel in Almere waar we het onder andere hebben gehad over belastingen en een verkoopplan. Uiteraard kwam ook het onderdeel intervisie aan bod, waarbij we met de deelnemers hun voortgang bespraken.

Na-traject bijeenkomst 2 – 29 maart 2018
Op 29 maart was er een extra bijeenkomst ingepland, aangezien de deelnemers aangaven meer behoefte te hebben aan begeleiding. We hebben daarom meer aandacht besteed aan het intervisieonderdeel. Ook bespraken we onderwerpen als verzekeringen en belastingen. Daarnaast gingen we op bezoek bij Dragon Dronten, een reptielenwinkel en -webshop van oud-deelnemer Karlijn Snakenborg. Zij liet de deelnemers zien wat het project haar gebracht heeft.

Netwerkbijeenkomst – 5 april 2018
De deelnemers zijn op eigen initiatief aan het netwerken bij Open Coffee in Dronten. Wij vinden het erg leuk en goed om te zien dat de deelnemers zelf actief bezig zijn met het netwerken.