Ruim 300 jongeren maakten deze zomer kennis met ondernemerschap

Ruim 300 jongeren deden dit jaar mee aan ZomerOndernemer en werkten hun idee uit tot een echt bedrijfsconcept. In elke regio werd één deelnemer verkozen tot regiowinnaar. Daar zijn nog zes wildcardwinnaars aan toegevoegd. De in totaal 19 finalisten strijden op 11 oktober om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2018’. Daarnaast is er ook een prijs voor de ondernemer met de beste bedrijfsfilm en degene met het meest innovatieve product. Een externe jury bepaalt de winnaar.

Regio’s en doel van ZomerOndernemer

Dankzij de steun van sponsoren als Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en Rabobank konden jongeren gratis deelnemen aan het project. De 13 deelnemende regio’s waren dit jaar: Achterhoek, Amersfoort, Arnhem, Ede, Flevoland, IJsseldelta/Zwolle, Landelijk Zaanstreek-Waterland, Meppel/Steenwijkerland/Staphorst/Westerveld, Oss-Bernheze, Rotterdam, Twente, Utrecht/Stichtse Vecht/Nieuwegein en Zeeland. Het project van Stichting The New Entrepreneur bestaat sinds 2010 en heeft als doel het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Iedereen is welkom!

De landelijke finale vindt plaats op donderdag 11 oktober om 19.30 uur in Het Koetshuis van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Iedereen is welkom! Aanmelden gaat via info@stichtingtne.nl. Voor meer informatie kijk op www.zomerondernemer.nl.