Inspiratiesessie en workshop commerciele sportaanbieders

Inspiratiesessie en workshop commerciele sportaanbieders

Van je sportaanbod een structurele businesscase maken

Het primaire doel van de inspiratiesessie en workshop voor commerciële sportaanbieders is het waarborgen van de continuïteit van je sportaanbod. In een snel veranderende markt is het cruciaal om de haalbaarheid van je sportaanbod te evalueren en een stabiel verdienmodel te ontwikkelen. Deze sessie geeft inzichten en praktische strategieën om je bedrijf veerkrachtiger en te maken, waardoor je de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Wat houdt het in?

Tijdens deze middagsessie, die plaatsvindt van 14.00 tot 17.00 uur, zullen we diep ingaan op de haalbaarheid van je bedrijf. We zullen praktische theorieën presenteren die gericht zijn op het analyseren van je huidige situatie en het identificeren van kansen voor groei en verbetering. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het uitwerken van een effectief verdienmodel dat aansluit bij de behoeften van uw doelgroep en tegelijkertijd inkomsten genereert voor je sportaanbod. 

Voor wie?

De inspiratiesessie en workshop zijn specifiek bedoeld voor commerciële sportaanbieders die proactief willen werken aan de continuïteit van hun bedrijf. Deelnemers kunnen zich opmaken voor een interactieve sessie in een kleine groep van 6 tot 15 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en het delen van ervaringen. Om mee te doen is geen specifieke voorkennis vereist, maar motivatie en de bereidheid om actief deel te nemen aan de intervisies en oefeningen zijn essentieel. De investering voor deze waardevolle middag bedraagt € 650,-