Aanbod voor commerciele sportaanbieders

Aanbod voor commerciele sportaanbieders

Inspiratiesessie en workshop commerciele sportaanbieders

Het primaire doel van de inspiratiesessie en workshop voor commerciële sportaanbieders is het waarborgen van de continuïteit van je sportaanbod. In een snel veranderende markt is het cruciaal om de haalbaarheid van je sportaanbod te evalueren en een stabiel verdienmodel te ontwikkelen. Deze sessie geeft inzichten en praktische strategieën om je bedrijf veerkrachtiger en te maken, waardoor je de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Wat houdt het in?

Tijdens deze middagsessie, die plaatsvindt van 14.00 tot 17.00 uur, zullen we diep ingaan op de haalbaarheid van je bedrijf. We zullen praktische theorieën presenteren die gericht zijn op het analyseren van je huidige situatie en het identificeren van kansen voor groei en verbetering. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het uitwerken van een effectief verdienmodel dat aansluit bij de behoeften van uw doelgroep en tegelijkertijd inkomsten genereert voor je sportaanbod. 

Voor wie?

De inspiratiesessie en workshop zijn specifiek bedoeld voor commerciële sportaanbieders die proactief willen werken aan de continuïteit van hun bedrijf. Deelnemers kunnen zich opmaken voor een interactieve sessie in een kleine groep van 6 tot 15 personen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en het delen van ervaringen. Om mee te doen is geen specifieke voorkennis vereist, maar motivatie en de bereidheid om actief deel te nemen aan de intervisies en oefeningen zijn essentieel. De investering voor deze waardevolle middag bedraagt € 650,- 

Inspiratiesessie en workshop sportclubs en commerciele aanbieders

nieuwe mogelijkheden voor samenwerking tussen sportverenigingen en commerciële aanbieders! Dat is de insteek van deze inspiratiesessie en workshop. Wij verzorgen deze avond met als kern het stimuleren van effectieve allianties en het afstemmen van vraag en aanbod tussen beide groepen.

Wat houdt het in?

Deze innovatieve opzet brengt sportverenigingen en commerciële aanbieders samen in inspirerende sessies. Gedurende een avond (19.30-22.30 uur) verkennen commerciele sportaanbieders en verenigingen kansen, leren ze elkaar kennen via een  speeddate en nemen ze deel aan informatieve workshops. TNE gelooft dat deze geïntegreerde aanpak de basis vormt voor een duurzame samenwerking

Voor Wie?

De sessies zijn ontworpen voor sportverenigingen en commerciële aanbieders willen groeien en zowel hun netwerk als sportaanbod willen vergroten. Met een deelnamelimiet van 10 tot 30 personen per sessie biedt dit unieke project de perfecte setting voor diepgaande interactie. 

SportOndernemer Academy

We bieden plek aan 20 enthousiaste (toekomstige) sportondernemers die nieuw aanbod in de markt willen zetten, maar daar nog niet zoveel ervaring mee hebben. Alles wat jij nodig hebt, is een goed idee.

Wat is de Sportondernemer Academy?

Onder begeleiding van professionals werk je je idee uit tot een uitvoerbaar plan. Hierna kun jij zelfstandig aan de slag met jouw sportaanbod. Je krijgt kennis over ondernemerschap tijdens een 3-daagse training en op de 5 terugkomdagen. We beantwoorden vragen als:

  • Wie zitten er in jouw doelgroep?
  • Hoeveel kost een les?
  • Wat is jouw ideale locatie?
  • En hoe krijg je mensen daar naartoe?

Met de Sportondernemer Academy maak jij een vliegende start met jouw sportaanbod.

Waarom een Academy voor sportondernemers?

Als je sportaanbieder bent of een sportopleiding hebt gevolgd, heb je veel kennis en ervaring op sport- en beweeggebied. Maar ondernemen is een vak op zich. Bij het aanbieden van een sport komt tenslotte meer kijken dan alleen de sport zelf. Daarom zijn we de Sportondernemer Academy gestart. Sportregisseurs leiden je op. Zij kennen de stad op hun duimpje én weten wat ondernemen is. Ze helpen je idee ontwikkelen op zo’n manier dat het past bij de behoeften in de stad.

Sinds 2019 voeren wij deze unieke academy uit samen met Sportbedrijf Rotterdam. Heeft u belangstelling in een Sportondernemer Academy in uw gemeente? neem dan contact met ons op.