Oud-deelnemer in top 500 meest inspirerende jongeren

Oud-deelnemer Valerie Bos (22 jaar) staat in de top 500 van meest inspirerende jongeren van Nederland! Een prachtige prestatie! Hoe heeft zij dit bereikt en hoe is het allemaal begonnen? Wij vroegen het haar.

Hoe ben je in deze top 500 terecht gekomen?

Goede vraag! Ik denk dat iemand mij heeft opgegeven. Ik organiseer regelmatig innovatiesessies of een hackathon. Binnen de ‘techwereld’ is dat niet perse interessant maar voor veel bedrijven die willen innoveren en mee willen met de laatste ontwikkelingen sla ik een brug tussen de bestaande en nieuwe economie.

Wat houdt deze top 500 precies in?

Voornamelijk een nieuw netwerk! Veel inspirerende jonge mensen om je heen die met soortgelijke projecten bezig zijn. Ook laat je aan een breed publiek zien wat je kan en leuk vindt.

Wat heeft het je tot nu toe opgeleverd?

Tot nu toe heeft het al een aantal leuke nieuwe opdrachten en contacten opgeleverd. Een klein project of een week lang innoveren, alles is mogelijk. Ook heb ik een paar mensen leren kennen die hele gave projecten draaien waar ik nog veel van kan leren!

Hoe is het allemaal begonnen?

Ik begon ooit met ondernemen toen ik de stad leuker wilde maken. Toen ik in 2015 aan Pak je Kans meedeed, kreeg ik de handvatten en contacten om met mijn plannen aan de slag te gaan. Het was net dat extra duwtje om toch te starten. En ik heb daar zoveel geleerd over hoe het wel en ook vooral niet moet. Het netwerk dat ik toen heb leren kennen is nog steeds heel waardevol.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

In de toekomst ga ik mij meer focussen op het activeren van doelgroepen op verschillende thema’s. Ik vind het leuk om mensen in beweging te zetten en mee te denken over hoe een verandering kan plaatsvinden. Het innovatieve randje is dan wel een pre! En dat kan in de vorm van een marketingcampagne, hackathon of experience. En dat blijf ik zeker doen als ondernemer! Ik vind dat echt een feestje.