Janine heeft zich ingeschreven bij de KvK

Altijd leuk om te horen als een deelnemer zich heeft ingeschreven bij de KvK. Deze keer Janine Vlot met haar bedrijf Vis en Plant. 

Op dinsdag 27 maart heeft Janine Vlot zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met haar bedrijf Vis en Plant. ‘Het is een webshop waarop ik aquarium producten ga verkopen. Denk aan aquaria, planten, bodembedekking, voer, hout, decoratie voor de bak en meer van dit soort benodigdheden.’

‘Daarnaast wil ik mensen meer informatie bieden voor het behouden van vissen. Met mijn bedrijf wil ik mij onderscheiden van andere dierenwinkels door veel en de juiste informatie te delen, omdat dierenwinkels volgens mijn ervaring vaak verkeerde informatie geven.’

De website van Vis en Plant komt binnenkort online. Nog even geduld dus.