Hoe gaat het nu met Webworks Studio?

In 2016 deden Jacqueline en Lennart mee aan ZomerOndernemer in de regio Rotterdam. Zij hebben toen Webworks Studio opgezet. Een online webbureau in de regio Den Haag, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en grafische producten. Hoe heeft het duo ZomerOndernemer ervaren? En hoe gaat het nu met Webworks Studio? Je leest het hier. 

Hoe kijken jullie terug op ZomerOndernemer?

Voor ons was ZomerOndernemer een goede keuze om aan deel te nemen. Die eerste stap zetten, is het moeilijkst. Wij zijn heel blij dat wij met behulp van ZomerOndernemer deze stap hebben genomen. Daarnaast heeft het ons netwerk vergroot en nieuwe klanten opgeleverd.

Wat gebeurde er na ZomerOndernemer?

Vlak na ZomerOndernemer zijn wij benaderd door Iwan en Jeroen (de trainers van ZomerOndernemer in Rotterdam) om voor Stichting C4 een website te maken. Ook werden wij op de afsluitende netwerkborrel van ZomerOndernemer benaderd door de eigenaar van Fynder. Deze website is in ontwikkeling en zal binnenkort worden gelanceerd.

Hoe gaat het nu met jullie onderneming?

Wij zijn allebei erg druk met onze fulltime baan, maar daarnaast zijn wij nog steeds bezig met Webworks Studio. Tot nu toe hebben wij niet zelf hoeven zoeken naar klanten. Ze komen vanzelf naar ons toe wat het makkelijker en leuker maakt. Zodra wij een project hebben afgerond, is deze te zien in ons portfolio op www.webworksstudio.nl.