Gastspreker aan het woord

Tijdens de eerste terugkomdag verzorgde Tineke Stuifzand van 10 voor je dag een workshop voor onze deelnemers. Tineke vertelt ons meer over de workshop en hoe de deelnemers de training hebben ervaren. Ook wil ze de startende ondernemers nog een belangrijke tip meegeven. 

Voor het project Pak je Kans heb ik op 11 januari presentatietraining verzorgd voor de deelnemers. Tijdens deze training van twee uur hebben we het gehad over en gewerkt aan houding, stemgebruik, een pitch schrijven en een pitch geven.

“Hoe presenteer je jezelf” stond centraal

De deelnemers kunnen wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen tijdens bijvoorbeeld het deelnemen aan een netwerkbijeenkomst, het verzorgen van een presentatie of het voeren van een (sollicitatie)gesprek.

Het was ontzettend leuk om te doen, de groep was gemotiveerd

Het mooie van de workshop / training is dat de deelnemers zelf het materiaal zijn. Ik geniet van de groei die ik zie tijdens de workshop. Deelnemers hebben tijdens de training veel in de praktijk kunnen oefenen.

Het was een ontspannen sfeer waarin veel geleerd werd, maar ook gelachen

De deelnemers toonden hun inzet en brachten de tips die gegeven werden ook direct in de praktijk. Ook was er ruimte om elkaar feedback en tips te geven. En hier stond iedereen ook voor open.

Tip voor startende ondernemers:

Mijn belangrijkste tip is volg je hart, dat zul je ook uitstralen naar buiten toe. Blijf altijd zoeken naar wat goed is voor jou zelf. En schroom niet om anderen om advies te vragen.