Maak kennis met het bestuur van de AlumniVereniging

Even voorstellen…

ZomerOndernemer Alumni logo

Shane – Voorzitter

Mijn naam is Shane Pattipeilohy, 20 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. In 2016 deed ik mee aan ZomerOndernemer in de regio Amersfoort. Hierna is er veel gebeurd. Zo ben ik een vroegtijdig schoolverlater van het MBO, waar ik International Business Studies heb gestudeerd (één jaar). Daarna heb ik de keuze gemaakt om te emigreren naar Ierland. Daar heb ik één jaar in Cork gewoond en één jaar in Dublin met VOXPRO als werkgever. VOXPRO is een outsourcing bedrijf dat al het EMEA support doet voor grote namen zoals Airbnb, NEST, Google en Facebook. Voor de eerste twee mocht ik mijn rol vervullen als case manager, gaf ik (technical) support en werkte ik aan marketing en sales. Op het moment doe ik de HBO studie Business Innovation op de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Verder ben ik een TED Talk director en is mijn moedertaal Engels. Het leukste project waar ik nu mee bezig ben is dat ik een boek schrijf over de verschillende gay communities in de wereld.

Met mijn molukse roots hou ik van lekker eten en breng ik graag mensen samen. Dit zou voor mij als voorzitter ook mijn prioriteit zijn, waarbij ik diverse evenementen organiseer voor al jullie zomerondernemers! Ik zal mijn kennis in het ondernemen voornamelijk met jullie delen uit het persoonlijke groeiperspectief. Haal jij wel alles uit jezelf en ben jij zelf wel ondernemend genoeg. Daarnaast geef ik adviezen naar aanleiding van mijn verschillende werkervaringen in binnen- en buitenland. We gaan er wat moois van maken!

Elles – Penningmeester

Mijn naam is Elles Bouwmeester, 18 jaar oud en ik kom uit Vaassen, een dorpje in de buurt van Apeldoorn. In 2017 deed ik mee aan ZomerOndernemer in de regio Zwolle. Ik heb het altijd leuk gevonden om te ondernemen en creatief bezig te zijn. Ik besloot om een van mijn hobby’s te combineren met ondernemen. Tijdens ZomerOndernemer heb ik deze plannen verder ontwikkeld en zo is El-Decoration ontstaan, een online webshop waar je persoonlijke cadeaus, bedrukt textiel en (reclame)stickers op maat kunt bestellen. Naast werken studeer ik ook nog. Momenteel zit ik in het 2e jaar van mijn studie Marketingcommunicatie aan het Deltion College in Zwolle.
Als penningmeester van de Alumnivereniging houd ik mij onder andere bezig met financiële zaken en de ledenadministratie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd benaderen als je andere vragen of opmerkingen hebt! Ik kijk ernaar uit om met samen een gezellige, inspirerende en ondernemende groep op te bouwen. Ondernemen doe je immers niet alleen!

Thom – Secretaris

Mijn naam is Thom Laagkemper, 21 jaar oud en ik ben woonachtig in Lelystad. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Communicatie bij Windesheim Flevoland en ben ik bezig met afstuderen. In de zomer van 2018 heb ik meegedaan aan ZomerOndernemer Flevoland om meer kennis over het ondernemerschap op te doen. Deze kennis heb ik toegepast in mijn eigen zakelijke personal brand ThomCommuniceert. Op deze pagina (en op mijn persoonlijke LinkedIn-pagina) kan je mijn (zakelijke) avonturen volgen en zien wat ik zoal doe.

Op dit moment heb ik geen eigen bedrijf. Wel wil ik kijken wat ik na mijn afstuderen op het gebied van ondernemen kan doen, eventueel naast een leuke baan in de evenementenbranche. De evenementenbranche blijft toch wel de branche waarin ik iets wil doen. Ook wil ik mezelf verder ontwikkelen op het gebied van trainingen, workshops en presentaties. Als secretaris van de alumnivereniging zal ik me vooral bezighouden met communicatie. Mochten jullie nog vragen, ideeën en/of opmerkingen hebben, laat dit dan vooral aan ons weten!

 

*Op de foto zijn zowel de nieuwe als de oude bestuursleden te zien.