Maak kennis met Alida Vreden, regiocoördinator Rotterdam

De regio Rotterdam heeft een nieuwe coördinator. Na drie jaar met veel plezier de projectcoördinatie van ZomerOndernemer Rotterdam verzorgd te hebben, draagt Karin Wateler de regio over aan Alida Vreden-Cyrus. Wie is Alida en waarom zet zij zich in voor ZomerOndernemer?

Wat is je connectie met ondernemerschap?

Het verbinden van ondernemers staat in mijn dagelijkse leven centraal. Dit doe ik door regelmatig netwerkbijeenkomsten te bezoeken, ondernemers met elkaar in contact te brengen en de kennis uit mijn netwerk met anderen te delen. Onder de naam Cyrus Company geef ik samen met meerdere partners trainingen gericht op de ontwikkeling kennis en vaardigheden van mensen.

Waarom zet jij je in voor ZomerOndernemer?

Ik werk graag met jongeren samen, omdat jongeren nog dicht bij zichzelf staan. De energie en creativiteit van jongeren spreekt mij aan. Mijn persoonlijke drijfveer om mij voor ZomerOndernemer in te zetten staat in directe verbinding met mijn levensmotto. “Het leven is een reis, waarbij mensen ontmoeten een onderdeel is van deze reis.”

Wat is je motto als het gaat om ondernemen?

“Life is a Journey, only you’re the map” Dat is mijn motto in het hele leven. Je kunt in het leven veel bereiken door zelf het initiatief te nemen. Vergeet niet om onderweg van de reis te genieten.