SportOndernemer

SportOndernemer Academy

Voor wie is Sportondernemer Academy?

We bieden plek aan 20 enthousiaste (toekomstige) sportondernemers die nieuw aanbod in de markt willen zetten, maar daar nog niet zoveel ervaring mee hebben. Alles wat jij nodig hebt, is een goed idee.

Wat is de Sportondernemer Academy?

Onder begeleiding van professionals werk je je idee uit tot een uitvoerbaar plan. Hierna kun jij zelfstandig aan de slag met jouw sportaanbod. Je krijgt kennis over ondernemerschap tijdens een 3-daagse training en op de 5 terugkomdagen. We beantwoorden vragen als:

  • Wie zitten er in jouw doelgroep?
  • Hoeveel kost een les?
  • Wat is jouw ideale locatie?
  • En hoe krijg je mensen daar naartoe?

Met de Sportondernemer Academy maak jij een vliegende start met jouw sportaanbod.

Waarom een Academy voor sportondernemers?

Als je sportaanbieder bent of een sportopleiding hebt gevolgd, heb je veel kennis en ervaring op sport- en beweeggebied. Maar ondernemen is een vak op zich. Bij het aanbieden van een sport komt tenslotte meer kijken dan alleen de sport zelf. Daarom zijn we de Sportondernemer Academy gestart. Sportregisseurs leiden je op. Zij kennen de stad op hun duimpje én weten wat ondernemen is. Ze helpen je idee ontwikkelen op zo’n manier dat het past bij de behoeften in de stad.

Sinds 2019 voeren wij deze unieke academy uit samen met Sportbedrijf Rotterdam. Heeft u belangstelling in een Sportondernemer Academy in uw gemeente? neem dan contact met ons op.